12 жовтня 2016 року у Львівському інституті економіки і туризму на факультеті менеджменту, товарознавства і комерційної діяльності відбувся загальноінститутський науковий захід у формі круглого столу на тему «Експертна оцінка якості сировини для виробництва хлібобулочних виробів та готової продукції»
Круглий стіл організований з метою усвідомлення значущості організації навчального процесу у Львівському інституті економіки і туризму з експертизи, товарознавства та технології виробництва цільнозерного, бездріжджового хліба. У роботі круглого столу взяли участь: студенти та викладачі ЛІЕТ; учні 11-б класу СЗОШ №82 м. Львова з вчителем української мови та літератури, а також Пузанова Інна, аспірант, екологічний експерт; Ядах Катерина, приватний підприємець
Зі вступним словом виступила декан факультету доц. Озимок Г.В. За круглим столом обговорено наступні питання:
1. Здобутки кафедри товарознавства та експертизи товарів ЛІЕТ в експертизі хлібобулочних виробів (Луців Наталя Василівна, к.т.н., доц. кафедри товарознавства та експертизи товарів ЛІЕТ)
2. Ринок хлібобулочних виробів (Сеник Леся Ярославівна, ст. викл. кафедри товарознавства та експертизи товарів ЛІЕТ)
3. Діяльність ТОВ «Хліб-Трейд» (Віра Михайлівна, технолог ТОВ «Хліб-Трейд»)
4. Експертна оцінка якості цільнозернового бездріжджового хліба ТМ «ОСА» (Павлишин Маріанна Львівна, к.т.н., доц., завідувач кафедри товарознавства та експертизи товарів ЛІЕТ).
5. Екологічна безпека дріжджів (Шувар Наталія Мирославівна, к.б.н., ст.викладач кафедри готельної і ресторанної справи )
6. Товарознавча експертиза аглютенового хліба (Комарницька Валерія, студентка групи ТКД-13 науковий керівник к.т.н., ст. викл. Ковальчук Х.І.)
На завершення проведено майстер-клас «Від зерна до живого хліба» (Барабаш Оксана Борисівна, технолог ПП «Урсуленко О.А.», еко-кулінар, майстриня обрядових страв, експерт по повноцінному харчуванні).