410565
EN
Вхід

Навігація

Кафедра природничо-математичних дисциплін

Пошук

Напрям підготовки 6.051701 Харчові технології та інженерія

ikona souboruВища математика :  варіанти контрольних робіт для студентів заочної форми навчання напряму підготовки Харчові технології та інженерія / Лідія Юліанівна Фірман. — Львів, 2012. — 27 с.

ikona souboruІнформаційні технології і системи в ресторанному господарстві :  варіанти контрольних робіт для студентів заочної форми навчання напряму підготовки Харчові технології та інженерія (група ЗТОПХ)  / Ірина Ярославівна Козій. — Львів, 2013. — 10 с.

ikona souboruІнформаційні технології та системи в індустрії харчування :  варіанти контрольних робіт для студентів заочної форми навчання напряму підготовки Харчові технології та інженерія (для студентів перших курсів) / Ірина Ярославівна Козій. — Львів, 2013. — 18 с.

ikona souboruІнформаційні технології та системи в індустрії харчування :  варіанти контрольних робіт для студентів заочної форми навчання напряму підготовки Харчові технології та інженерія (групи ЗТХ, ЗТОПХ) / Ірина Ярославівна Козій. — Львів, 2013. — 17 с.

ikona souboruХарчова хімія :  варіанти контрольних робіт для студентів заочної форми навчання напряму підготовки Харчові технології та інженерія (група ЗТОПХ) / Мирослава Степанівна Ташак. — Львів, 2013. — 18 с.

ikona souboruХарчова хімія :  варіанти контрольних робіт для студентів заочної форми навчання напряму підготовки Харчові технології та інженерія (група ЗТХ) / Мирослава Степанівна Ташак. — Львів, 2013. — 18 с.

ikona souboruФізика :  варіанти контрольних робіт для студентів заочної форми навчання напряму підготовки Харчові технології та інженерія (групи ЗТОПХ) / Юрій Володимирович Караван. — Львів, 2013. — 17 с.

ikona souboruФізика:  варіанти контрольних робіт для студентів заочної форми навчання напряму підготовки Харчові технології та інженерія (групи ЗТХ) / Юрій Володимирович Караван. — Львів, 2013. — 17 с.

7.3.2013 11:00:08 | прочитано 862x
 
load